Kontakt

Låt oss påbörja resan mot the new version of you

Är du intresserad av att komma igång med din träning? Vill du ta dina medarbetare och ditt företag till nya höjder? Eller bara intresserad av att boka en föreläsning eller rådgivning? Oavsett vad du är ute efter så är vi bara ett mail, ett samtal och en kopp kaffe bort! Hör av dig!

Reach out, touch faith

HTA Health & Training Academy AB

C/O Patrik Ljung

patrik@hta.se

0712 – 34 56 78

LinkedIn

Referenser

Se vad andra säger om New version of You

Niclas Lundin

CEO | Danir AB

My own Personal Jesus! Vi delar inte bara passionen för Depeche Mode, utan även friskvård, och utan att bli alltför biblisk vill jag hylla Patriks mission för ett hälsosammare liv. Han har en mycket bred och djup hälsokompetens, och är mycket duktig på att förmedla denna utifrån varje individs unika behov. På kort tid har han gjort fantastiska framsteg!

Christine Andersson

Executive Assistant | Danir AB

Jag har blivit väldigt inspirerad att ta tag i min träning och hälsa. En stor fördel är att allt styrs individuellt utifrån var vi befinner oss. Kombinationen av ens psykiska och fysiska välmående ser jag som en stor fördel.

Johan Glennmo

Chairman of the Board | Danir AB

Jag är en person som ofta behöver en stor variation i det jag gör för att behålla lusten och engagemanget. Det gör att jag nog inte är helt lätt att träna men Patrik har lyckats. Med stor lyhördhet och engagemang så lyckas han skapa en träning som är både variationsrik och utmanande. Patrik har en stor kompetens, jag kan starkt rekommendera Patrik!

Kom igång

Boka en kostnadsfri introduktion redan idag!

Fyll i dina uppgifter i formuläret så kontaktar vi er för att boka en kostnadsfri introduktion !

  Health & Training Academy
  Duvbåtsgatan 3a
  21644 Limhamn

  © HTA Sverige AB
  +46 708 12 23 41
  Cookies